| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
|
raper_gno Junior Admin

Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 685 Skąd: Nikt mnie nie zna, jestem z Gniezna
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 12:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja z Rosjanami też się dogadywałem, ale na żywo, głównie za pomocą niektórych podobnych wyrazów i gestykulacji. Wątpię, aby na czacie takie coś zdało egzamin. _________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi (...)
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Przemeck
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 12:45 pm Temat postu: |
|
|
Co dość niespotykane, zgadzam się z Tobą , ale może by opracować jakiś zestaw pytań i wysłać człowiekowi do odpowiedzi. To chyba dobry sposób na poznanie opinii ludzi, z którymi spotkanie na czacie nie wypali np. ze względu na bariery językowe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
konrad_pawlak
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 2:11 pm Temat postu: |
|
|
| Przemeck napisał: | Co dość niespotykane, zgadzam się z Tobą , ale może by opracować jakiś zestaw pytań i wysłać człowiekowi do odpowiedzi. To chyba dobry sposób na poznanie opinii ludzi, z którymi spotkanie na czacie nie wypali np. ze względu na bariery językowe |
wspaniały pomysł popieram.zbierzmy pytania na forum,ktoś je przetumaczy i ktoś mu je wyśle mailem i na nie odpowie i przetłumaczy w drugą stronę
http://poprostubyc.mojeforum.net/post-vp253.html#253
tu w skrócie można zapoznać się z jego teorią z góry przepraszam za ortografie.wszystkie zmiany zachodzące w us potwierdzają teorie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
skywalker

|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 3:14 pm Temat postu: |
|
|
| konrad_pawlak napisał: | | warto by zorganizować spotkanie na czacie z Aleksiejem Dmitriewem, geofizykiem z Rosyjskiej Akademii Nauk |
Warto by, kto go znajdzie? Może być ciężko.
Ale dzięki za poparcie, doceniam to.
Gresnow - znasz rosyjski? _________________ piaskownica hipokrytów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Patriota Moderator

|
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 7:18 pm Temat postu: |
|
|
Kilka osób się mnie pytało co z tym gościem, czy jakiś będzie, a nie wiem, to powiedziałem, że nie wiem, bo nie wiem. Ktoś wie? _________________ "A jeśli ktoś nasz Polski Dom zapali
To każdy z nas gotowy musi być
Bo lepiej byśmy stojąc umierali
Niż mamy klecząc na kolanach żyć." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
gresnow
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 6:23 am Temat postu: |
|
|
rosyjskiego uczyłem się w podstawówce, było to wieki temu, więc moja znajomość ogranicza się do zdrastwujtie tawariszcz _________________ nowi moderatorzy- ja mówię pass |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
michi9999 Moderator
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 3:17 pm Temat postu: |
|
|
w tej chwili nie ma możliwości technicznych na osobę z zagranicy ale pracuje nad tym. _________________ http://spikeria.pl/room/orion2012forum/ CZEKAMY NA WAS !!! TERAZ TAKŻE! Wejdźmy i wymieńmy opinie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|