| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
|
raper_gno Junior Admin

Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 681 Skąd: Nikt mnie nie zna, jestem z Gniezna
|
Wysłany: Pią Lip 16, 2010 12:26 pm Temat postu: Słońce żywą istotą? |
|
|
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,NASA-Aktywnosc-Slonca-grozi-kataklizmem,wid,12479090,wiadomosc.html
Co myślicie o tej koncepcji? Nie mówię o zagrożeniu w 2013, lecz o koncepcji, iż Słońce to żywy organizm? _________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi (...)
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Korybut13

|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Jakby dobrze popatrzeć to wszystko było, jest i będzie żywe. Nawet ziemia po której stąpamy, kiedyś były to żywe organizmy. I jeżeli posiadają świadomość po śmierci to i posiadają ją teraz będąc w innej postaci np. jako kamienie  _________________ Dzielmy się wiedzą, bo ona jest kluczem do wszystkiego...
WWW.DIVINATIO.PL.TL
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
raper_gno Junior Admin

Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 681 Skąd: Nikt mnie nie zna, jestem z Gniezna
|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 4:11 pm Temat postu: |
|
|
No tak, ale to jest teoria, że to nadal żyje... _________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi (...)
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
skywalker

|
Wysłany: Sro Lip 21, 2010 12:15 am Temat postu: |
|
|
Można założyć że jest to możliwe - co można powiedzieć o zjawisku myślenia: że jest to w sumie impuls elektryczny między czymś a czymś drugim, co by mogło pasować do charakteru jakiś wyładowań biegunowych czy ogólnie wybuchów.
Prowadziłoby to do wniosku, że wiedza może być "zapisana" w różnych nośnikach energetycznych, co daje duże pole do dialogu filozofom czy "religiologom"
Generalnie nie zapoznałem się z samą teorią tego gościa - można prosić o linka jakiegoś? _________________ piaskownica hipokrytów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|