| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
|
PiranNinja

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 3:26 pm Temat postu: |
|
|
ok, nawet jak jej nie będzie to znajdzie się na tym forum grupka osób która stworzy teorię o generatorach pola niewidzialności  _________________ 2012 to ściema
Blog ruszył! - http://piranninjaworkshop.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
raper_gno Junior Admin

Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 681 Skąd: Nikt mnie nie zna, jestem z Gniezna
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 3:29 pm Temat postu: |
|
|
| PiranNinja napisał: | ok, nawet jak jej nie będzie to znajdzie się na tym forum grupka osób która stworzy teorię o generatorach pola niewidzialności  |
Dokładnie No ale cóż, na to już nic nie poradzimy  _________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi (...)
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Anubis

|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Zapewne wtedy też pojawią się w różnych czasopismach i serwisach (które swoją działalność opierają na oglądalności/poczytności) artykuły o jakichś tajwańskich naukowcach co odkryli że Nibiru jest już w naszym układzie i pracują tylko nad jakąś specjalną soczewką żebyśmy mogli ją zobaczyć...
Już prawie, prawie... jak zwykle ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
gresnow
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 4:29 pm Temat postu: |
|
|
| Przemeck napisał: | Czyje obserwacje? Jeśli Twoje osobiste to dziwię się, że wierzysz w istnienie np. Neptuna, którego nigdy nie widziałeś. Jeśli zaś chodzi Ci o obserwacje naukowców, to chciałbym przypomnieć, że wciąż obserwują i nikt z nich nie twierdzi, że wiedzą już wszystko.
|
otóż zdziwię cię- widziałem Neptuna w swoim teleskopie. _________________ nowi moderatorzy- ja mówię pass |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
Przemeck
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 5:43 pm Temat postu: |
|
|
| a to przepraszam, jednak chodziło mi o to, że nie wszystkie ciała niebieskie można dojrzeć z pozycji obserwatora amatora (o ile nie jesteś zawodowym astronomem) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
PiranNinja

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
gresnow
|
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 8:16 pm Temat postu: |
|
|
| Przemeck napisał: | | (o ile nie jesteś zawodowym astronomem) |
jestem amatorem, nawet można mnie nazwać "niedzielnym" obserwatorem :) _________________ nowi moderatorzy- ja mówię pass |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
skywalker

|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 7:31 pm Temat postu: |
|
|
| PiranNinja napisał: | ok, nawet jak jej nie będzie to znajdzie się na tym forum grupka osób która stworzy teorię o generatorach pola niewidzialności  |
sterowana antygrawitacja na moje oko _________________ piaskownica hipokrytów |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
lajbba
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 6:52 am Temat postu: Planeta-X |
|
|
| Wiele lat temu czytałem tłumaczenia świętych ksiąg Wedy( przepraszam jezeli źle napisałem nazwę).Pamiętam że zrobiło to na mnie wielkie wrażenie .Po wielu latach które owocowały odkryciami z dziedziny geologi, archeologi ,fizyki itd. zaczynam przekonywać się do idei o kosmicznym pochodzeniu ludzi .Problem jest tylko taki że Planeta która przyniosła życie może je teraz zabrać. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
konrad_pawlak
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 7:32 am Temat postu: |
|
|
| dla mnie nibiru jest nielogiczne i nie istnieje a jak istnieje to jak tak daleko od słońca możne być życie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
lajbba
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 8:04 am Temat postu: |
|
|
| konrad_pawlak napisał: | | dla mnie nibiru jest nielogiczne i nie istnieje a jak istnieje to jak tak daleko od słońca możne być życie? |
Czytałem jak wielu naukowców w czasach Juliusza Verne odrzucało jego wizje świata jako nierealne niemożliwe.Mamy wiek XXI i nikt się temu nie dziwi a odwrotnie podziwia jego daleko posuniętą wyobraźnię.Pamiętam jak wielką wrzawę uczyniono gdy ogłoszono istnienie jeszcze jednej planety w układzie słonecznym.Najprawdopodobniej jest to planeta martwa ale wszystko jest możliwe wziąwszy pod uwagę że my ludzie dopiero teraz zaczynamy technologiczny skok inni mogli to zrobić kilka tysięcy lat temu.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
lajbba
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 8:14 am Temat postu: |
|
|
| skywalker napisał: | | PiranNinja napisał: | ok, nawet jak jej nie będzie to znajdzie się na tym forum grupka osób która stworzy teorię o generatorach pola niewidzialności  |
sterowana antygrawitacja na moje oko |
Ostanio na Galileo program dokumentalny pokazywano żabę unoszącą się w wielkim polu magnetycznym. Niemozliwe dotej pory stało się faktem.W szwajcari rozbito jądro atomu Niemożliwe a jednak.Jest tylko jeden mały problem Koszty.Obecna nauka kosztuje bardzo dużo (energia elektryczna) i to jest główny czynnik hamujący jej rozwój . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
konrad_pawlak
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 12:10 pm Temat postu: |
|
|
| lajbba napisał: | | skywalker napisał: | | PiranNinja napisał: | ok, nawet jak jej nie będzie to znajdzie się na tym forum grupka osób która stworzy teorię o generatorach pola niewidzialności  |
sterowana antygrawitacja na moje oko |
Ostanio na Galileo program dokumentalny pokazywano żabę unoszącą się w wielkim polu magnetycznym. Niemozliwe dotej pory stało się faktem.W szwajcari rozbito jądro atomu Niemożliwe a jednak.Jest tylko jeden mały problem Koszty.Obecna nauka kosztuje bardzo dużo (energia elektryczna) i to jest główny czynnik hamujący jej rozwój . |
te zjawiska nie były nie możliwe przecież to wynika z zasad fizyki (dipole wody w żabie ułożyły się przeciwnie do Lini pola magnetycznego jak by wlali tam trochę wody to ta woda też by się unosiła ).jedyną niewidzialną raczą są czarne dziury. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
konrad_pawlak
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 12:13 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
Czytałem jak wielu naukowców w czasach Juliusza Verne odrzucało jego wizje świata jako nierealne niemożliwe.Mamy wiek XXI i nikt się temu nie dziwi a odwrotnie podziwia jego daleko posuniętą wyobraźnię.Pamiętam jak wielką wrzawę uczyniono gdy ogłoszono istnienie jeszcze jednej planety w układzie słonecznym.Najprawdopodobniej jest to planeta martwa ale wszystko jest możliwe wziąwszy pod uwagę że my ludzie dopiero teraz zaczynamy technologiczny skok inni mogli to zrobić kilka tysięcy lat temu.  | co ma pisarz do fizyki? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
PiranNinja

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 2:58 pm Temat postu: |
|
|
Woda wierzcie lub nie ma taką budowę, że niezależnie od polaryzacji magnesu jest przez niego odpychana a jądro rozbili już dawno. Zapytaj tych z Hiroszimy  _________________ 2012 to ściema
Blog ruszył! - http://piranninjaworkshop.blogspot.com/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|