Forum Orion 2012 :: Zobacz temat - Jaka jest ich rola?

Forum Orion 2012 - Dla tych, którzy są zainteresowani przetrwaniem 2012 r.

FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja  Profil   

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Documento sin t�tulo

Jaka jest ich rola?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Orion 2012 Strona Główna -> Dzieci Indygo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość

Qbiak

PostWysłany: Sro Cze 24, 2009 9:55 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czytałem już o tych ćwiczenia bo temat jest często poruszany na różnych forach, niestety czytając te fora odniosłem wrażenie że ci którzy widzieli aure to większości małe dziewczynki które widziały to co chciały zobaczyć Wink a te ćwiczenia to nie takie hop-siup trzeba mieć cierpliwość czego mi do takich rzeczy brakuje, jak ktoś zna jakieś ćwiczenia co dają szybie efekty z chęcią spróbuje Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

toraszek

PostWysłany: Sob Wrz 26, 2009 9:43 pm    Temat postu: Re: Jaka jest ich rola? Odpowiedz z cytatem

Odnośnie tematu.

To nie jest rola to jest dobra wola.
Powrót do góry

ShamaN

PostWysłany: Nie Paź 04, 2009 8:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Heh ja tam "aure" po 3 min zobaczylem , z tym ze do dziaj widze ja tak samo jak wtedy czyli jako 2mm obloke wogol reki . Sproboj popatrzyc sie na reke ale i za reke na raz ~~ a pewnie to zobaczysz lecz jesli bedziesz chcial na to spojrzec zniknie . Zeby widziec kolory to juz trzeba cwiczyc ~~
Powrót do góry

Prestiż1

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 6:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po przeczytaniu artukułu o dzieciach indygo... jestem skłonny stwierdzić, iż to jakiś żart...
w takim razie, dziećmi indygo są przede wszystkim seryjni mordercy... Very Happy
Powrót do góry

DamiaN82x
Gość

PostWysłany: Czw Gru 03, 2009 11:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieci Indygo to jakiś kiepski żart w dodatku nieśmieszny...
chyba że dziećmi indygo są kosmici wyglądający jak normalni ludzie, którzy potrafią robić niewiarygodne rzeczy.
Czasami oglądając rekordy Guinessa czy też różne tego typu programy mam wrażenie, że kosmici są wśród nas Twisted Evil
Wyczyny niektórych osób są niewiarygodne, np: stanie na dwóch palcach, pionowo do góry.
Powrót do góry

shadowofeclipse

PostWysłany: Nie Kwi 11, 2010 8:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mam ochoty wzmacniać swojego ego przekonaniem o byciu lepszym/indigo. Wszyscy są równi.

Błędnym założeniem jest że równość oznacza unitarność.
Równość oznacza akceptację odmienności innych ludzi bez nadawania im kategorii lepsi-gorsi.
Powrót do góry

Ra

PostWysłany: Czw Kwi 22, 2010 8:36 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

NIE ISTNIEJĄ ŻADNE DZIECI INDYGO, KRYSZTAŁOWE, KWIATÓW tylko jeden podtyp człowieka, który manifestuje się pod postacią następujących cech i właściwości jakie posiada: (Piszę o tym na swoim portalu, zarecytuje fragment):

1) "nadwrażliwość" - odznaczająca się głęboką empatią i uczuciowością jaka wyróżnia tych ludzi.

2) "uduchowienie" - polegające na darach duchowych i zdolnościach jakimi dysponują, ponieważ wykorzystują obszerniejszy potencjał zasobów swojego mózgu, a także reprezentują:

- wysoki stopień rozwoju duchowego
- głęboką wiedzę wewnętrzną
- ogromną znajomość prawd uniwersalnych
- nadzwyczajną inteligencje

3) "otwartość umysłowa (3 oka)" - otwierająca możliwości wglądu na percepcję pozazmysłową.

DOLEGLIWOŚCI CECHUJĄCE LUDZI NADWRAŻLIWYCH
----------------------------------------------------------------------
- zły sen, bezsenność, koszmary nocne
- nadpobudliwość, lęki, depresja, częste leczenie psychotropami
- skłonności do uzależnień od wszelkiego rodzaju używek (narkotyki, leki, papierosy, alkohol)
- widzenie duchów, czucie ich obecności,
- wrażenie, ze obce byty wstępują w nas, i kierują naszymi emocjami (trzeba je odesłać do świata umarłych)
- przechwytywanie dolegliwości innych ludzi
- niezrozumienie przez świat zewnętrzny

Ludzie nadwrażliwi, którzy są w szczególny sposób wrażliwe na energię, są bardzo podatne na skutki ataku psychicznego. Mogą wchłaniać pełne lęku myśli i negatywne emocje innych osób.

Pomiędzy "Dziećmi Kryształowymi, a Dziećmi Indygo" różnica jest żadna.

Tak na prawdę dotyczy to tego samego zjawiska, które chodź klasyfikuje się na kolor aury duchowej, w rzeczywistości emituje różnorodną gammą barw indywidualną dla każdego z tych osobników, ponieważ każdy reprezentuje inny poziom rozwoju duchowego, nabyty podczas osobistych wędrówek inkarnacyjnych wcieleń.

"Każdy z nich stanowi indywidualną i odmienną komórkę, jedyne co je łączy to tylko wspólny cel do jakiego razem zmierzają, jednak efekt ich działań uzależniony jest od umiejętności i predyspozycji osobistych z jakich korzystają, a oprócz tego co jeszcze ich cechuje to wrodzona "nadwrażliwość" "otwartość umysłowa" i "poziom uduchowienia" jaki każdy z nich osobno reprezentuje"
Powrót do góry

Turel

PostWysłany: Sob Maj 22, 2010 11:20 am    Temat postu: Fahrenheit Odpowiedz z cytatem

Dziecko Indygo pojawiło się w grze Fahrenheit i wokół niego kręciła się fabuła tej gry. Dziewczynka o imieniu Jade, była chora na autyzm i nie zdolna do mowy. Jednak zawierała w sobie wielką wiedzę i musiała zostać wysłuchana, bo w przeciwnym razie, świat przestałby istnieć. Zresztą ci co grali w Fahrenheit wiedzą o co chodzi Smile Co ciekawe w tej grze nbyło to "Indigo child" co w polskiej wersji przetłumaczyli jako "Błękitne dziecko" Do tej pory myślałem że to fikcja stworzona na potrzeby tej gry, ale teraz widze, że jest w tym coś więcej Smile

A w ogóle to jestem tu nowy, więc witam wszystkich! ^^
Powrót do góry

jola030784
Gość

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 7:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, ja też jestem nowym użytkownikiem forum.
Mianowicie chodzi mi o tą grę o której wspominasz Fahrenheit. Mam prośbę, napisz coś bliżej co to za gra? Bardzo mnie zainteresowała tematyka tej gry, być może ma ona podwójne znaczenie i naprawdę coś w tym jest. Pozdrawiam
Powrót do góry

degie

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 7:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.atari.com/fahrenheit/uk/index.html
Powrót do góry

Ozyrys

PostWysłany: Pią Wrz 03, 2010 1:16 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta teoria zakłada, że humanoidalne istoty dostarczyły część materiału genetycznego dla ludzkiej ewolucji i wiele z tych pozaziemskich istot zezwoliło przedstawicielom swojej kadry na inkarnację na Ziemi w ludzkich rodzinach jako „gwiezdne nasiona”. Te „gwiezdne nasiona”, „gwiezdne dzieci” czy też „gwiezdni ludzie” opisywani są przez Brada i Francie Steiger jako istoty, których 'dusze' pierwotnie inkarnowały w innych światach systemu gwiezdnego, a następnie przybyły na Ziemię w celu przyspieszenia duchowej ewolucji ludzkości. Większa część ludzkości mogłaby uznać tę grupę istot pozaziemskich za życzliwe, jak to opisują 'kontaktowcy', do których należą George Adamski, Orfeo Angelucci, George Van Tassell, Howard Menger, Paul Villa, Billy Meier and Alex Collier. Każda z tych osób wyjaśnia naturę dobrowolnych spotkań z tymi podobnymi do ludzi istotami pozaziemskimi. „Kontaktowcy” często dostarczają dowodów fizycznych spotkań w formie fotografii, filmów i/lub świadków ich kontaktów z rasami pozaziemskimi. Najlepiej udokumentowanym i przebadanym 'kontaktowcem' jest Edward „Billy” Meier, który dostarczył wiele dowodów do badań.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Orion 2012 Strona Główna -> Dzieci Indygo Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8

Skocz do: